IZJAVA ZA NEPOSREDNO TRŽENJE

Soglašam in dovoljujem, da ŠD Migimal – akademija za gibanje, Golnik 106, 4204 Golnik, MŠ: 2202441000 in Zavod Migimal – akademija za gibanje, Neubergerjeva 13, 1000 Ljubljana, MŠ: 7137290000 (v nadaljevanju »Migimal«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: 1. ime in priimek, 2. elektronski naslov, 3. telefonsko številko in 4. lokacijo udeležbe programa.

Migimal ima pravico zgornje osebne podatke uporabiti za komuniciranje z mano, statistično obdelavo, segmentacijo potrošnikov, obdelavo preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, gradiva in vabil, izvajanje neposrednega trženja (preko telefona, e-pošte, SMS sporočil in navadne pošte), ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Migimal podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem 1. pisno, z zahtevo poslano na Migimal, Neubergerjeva 13, 1000 Ljubljana ali 2. preko e pošte, z e-sporočilom na info@migimal.si.

Če soglasje dam, bom prejemal posebne ponudbe, možnost popustov in vsakršne ugodnosti, ki jih bo Migimal dal na voljo. V kolikor soglasja ne bom dal, do navedenega ne bom upravičen.

Migimal – akademija za gibanje
M: 041 338 131
P: info@migimal.si

Copyright © 2006 Migimal