SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

SPLOŠNA DOLOČILA
1) Športno društvo Migimal – akademija za gibanje deluje v skladu z določili zapisanimi v statutu društva in internimi pravilniki. Dokumentacija je dostopena vsem članom na sedežu društva.
2) Splošni pogoji veljajo med Športnim društvom Migimal – akademija za gibanje kot ponudnikom storitve (v nadaljevanju »ponudnik«) in osebo, članom Športnega društva Migimal, ki se prijavlja na dogodek ali v program (v nadaljevanju »naročnik«) ter veljajo za vse dogodke in programe  (v nadaljevanju »dogodki in programi«), ki jih organizira ponudnik.

PRIJAVA
1) Naročnik se lahko prijavi v program ali dogodek osebno, telefonsko ali preko interneta.
2) V primeru prijave preko interneta naročnik sprejme te splošne pogoje z izpolnitvijo prijavnega obrazca. V primeru osebne ali telefonske prijave se šteje, da je naročnik sprejel določila teh splošnih pogojev poslovanja takrat, ko se je osebno ali telefonsko prijavil na dogodek ali v program.
3) Osebe mlajše od 18 let se lahko prijavijo le ob predložitvi posebnega pisnega dovoljenja staršev ali skrbnikov.

VARSTVO PODATKOV
1) Naročnik s prijavo, plačilom in udeležbo na dogodku pristaja na uporabo osebnih podatkov z namenom izvedbe programa  ter za namene trženja, prodaje in obveščanja o ostalih ponudbah ponudnika ter njegovih poslovnih partnerjev. Ponudnik se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke o naročniku varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in internim Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov. Naročnik lahko od ponudnika kadarkoli zahteva, da le-ta prekine s trženjem in obveščanjem o ostalih ponudbah.

FOTOGRAFIRANJE IN SNEMANJE
1) S prijavo na dogodek ali v program dovoljujete fotorafiranje in snemanje ter uporabo fotografij in vido posnetkov na spletni strani ŠD Migimal, Facebook profilih, v publikacijah ŠD Migimal in drugih medijih.
2) V primeru, da se ne želite pojavljati na slikovnem in vido materialu v medijih, ob prijavi to navedite med opombe in posebnosti.

CENE
1) V veljavi so cene, navedene v ceniku in nana internetni strani ponudnika.
2) V cenah za storitev je že vključen zakonsko določen davek.
3) V izdanih računih, predračunih in ponudbah ddv ni obračunan v skladu s 1.odstavkom 94.člena zddv.

ODJAVA IN VRAČILO DENARJA
14 dni pred izvedbo programa vrnemo 100%
7 dni pred pričetkom programa vrnemo 50%
Pri kasneje prijavljeni odsotnosti denarja ne vračamo.
Riziko odpovedi lahko zavarujete pri ponudniku zavarovanj.
Obrazložitev: V Migimal akademiji za gibanje dejavnost vaših otrok jemljemo resno in odgovorno. Prevozne kapacitete so zakupljene ob razpisu dejavnosti. Pri vstopnicah in vozovnicah pogodbeno za vas dosežemo najboljšo ceno. Delamo z majhnimi skupinami in stalnimi sodelavci, vse za kvalitetno izvedbo in varnost vaših otrok. Ker se trudimo biti najboljši, so naši programi razprodani. Naši partnerji (prevozniki, smučišča, bazeni, telovadnice…) nam v primeru vaše neudeležbe zaradi bolezni, vremena ali zgolj drugačnih načrtov,  ne povrnejo denarja. Da ne bi vsa odgovornost padla na naše društvo in v izogib napol praznim programom zaradi zavračanja kasnejših prijav, imamo jasno politiko vračanja denarja. Ker se zavedamo, da nesreča ne počiva in da marsikdaj ni lahko plačati kvalitetnih programov za vaše otroke, vas vabimo, da na spodnji povezavi zavarujete riziko odpovedi. https://www.coris.si/si/868/ZROP.aspx

Migimal – akademija za gibanje
M: 041 338 131
P: info@migimal.si

Copyright © 2006 Migimal