AKTIVNE POČITNICE, LJUBLJANA

KJE?   Aktivne počitnice v Ljubljani, Športni park Savsko naselje.
KDO?   Za otroke od 4. do 12. leta.
KDAJ?   Šolske poletne počitnice, od 6.30 do 16.30 ure.

KAKO bodo počitnice potekale?

Naši izkušeni učitelji in animatorji bodo otroke z nasmehom vsako jutro pričakali v parku, kjer se bodo prebudili tudi tisti največji zaspanci. Nadaljujemo z noro zabavo v parku trampolinov. Popoldanske dejavnosti so vsak dan drugačne:

– nora zabava v parku trampolinov;
– plavanje, igre v vodi in ABC potapljanja;
– gozdna šola, taborniške veščine in iskanje skritega zaklada;
– igre brez meja in cirkuške vragolije;
– športne igre, igre z žogo, loparji, frizbijem…
– risanje, packanje in družabne igre.

Dnevno zagotavljamo tri zdrave in raznolike obroke (zajtrk, kosilo, malica).
Zadnji dan Migimalovci doživijo presenečenje, prejmejo praktične nagrade in diplome.

info@migimal.si, 041-338-131 (Urša), e-prijavnica

CENA: 135 eur

Ugodnosti: 125 eur
– ob zgodnji prijavi do 30.5.2020
– ob prijavi drugega/tretjega otroka v družini
– skupinska prijava nad 5 udeležencev

Dodatne možnosti:
Ker program poteka med 8.00 in 15.00, omogočamo varstvo od 6:30 in do 16:30. Cena 5€/dan.

Tedni izvedbe bodo določeni glede na vladne ukrepe COVID-19 in na povpraševanje.

info@migimal.si, 041-338-131 (Urša), e-prijavnica

V času šolskih počitnic vas ekipa mladih, izkušenih in strokovnih učiteljev popelje v svet športa in zabave. Od jutra do poznega popoldneva se zvrstijo različne športne aktivnosti. Plavanje, tenis, trampolini, slackline, plezanje, badminton, atletika, športna gimnastika, plesne delavnice so aktivnosti med katerimi otroci lahko izbirajo v dopoldanskem času. Najbolj privlačni so triki v parku trampolinov.

SKAČI IN ZAPLAVAJ – šola plavanja in šola trikov v parku trampolinov sta dve dejavnosti, ki sta najbolj atraktivni, zato sta na našem urniku vsak dan. Od jutra do poznega popoldneva pa se zvrstijo še druge športne aktivnosti: akrobatika, tenis, slackline, bowling, rolanje, ….

Tematsko  obarvani popoldnevi se tedensko spreminjajo. Indijanci, gusarji, čarovniški triki, cirkuške vragolije, taborniki in kuharji so teme, ki so aktualne pri različnih starostnih skupinah. Pridružijo se nam že malčki od  4.leta dalje. Program je zanimiv  posebno  za osnovnošolce. Čas, ko so otroci v varnih rokah naših učiteljev je preživet zabavno in koristno. Po zaključenih počitnicah so otroci zadovoljni, prijetno utrujeni in polni novih znanj.  Otroci bodo deležni dnevno treh zdravih in raznolikih obrokov (zajtrk, kosilo, malica). Zadnji dan počitnic Migimalovci doživijo presenečenje, prejmejo praktične nagrade in diplome.

Ker nismo pozabili na moderne delavnike smo organizirali možnost varstva pred in po pričetku programa od 6.30 do 17.00 ure. Program poteka od 8.00 do 14.30 ure.

Otroke vodijo izkušeni animatorji pedagogi, športni pedagogi, licencirani učitelji in trenerji posameznih disciplin. Obišče pa jih čisto prava Migi Miška

Aktivnosti potekajo v Kranju na stadionu in okolici, ter v Ljubljani v športnem parku Savsko naselje.