AKTIVNE POČITNICE, KRANJ

Aktivne počitnice v parku trampolinov in v vodi.

Naši izkušeni učitelji in animatorji bodo otroke z nasmehom vsako jutro pričakali v parku trampolinov, kjer se bodo prebudili tudi tisti največji zaspanci. Nadaljujemo s šolo plavanja, za dobre plavalce ABC potapljanja. Po kosilu in počitku sledijo tematsko obarvani popoldnevi, ki se spreminjajo.

KJE?   Aktivne počitnice v Kranju, na otroškem igrišču Gibi gib v parku trampolinov.

KDO?   Za otroke od 4. do 12. leta.

KDAJ?   Šolske poletne počitnice…

Tematsko obarvani popoldnevi se tedensko spreminjajo:

8.7. do 12.7.  trampolini in vodne igre
15.7. do 19.7. gusarji in vodne igre
22.7. do 26.7. trampolini, vodne igre
29.7. do 2.8. trampolini in vodne igre
5.8. do 9.8.  trampolini in vodne igre
19.8. do 23.8. taborniki in gozdna šola
 
Dnevno zagotavljamo tri zdrave in raznolike obroke (zajtrk, kosilo, malica).
Zadnji dan Migimalovci doživijo presenečenje, prejmejo praktične nagrade in diplome.
 
CENA: 185 eur
 
Ugodnosti: 175 eur
– ob zgodnji prijavi do 20.6.2024
– ob prijavi drugega/tretjega otroka v družini
– skupinska prijava nad 5 udeležencev
– prijava v dva ali več terminov

Popusti se ne seštevajo.

Dodatne možnosti:
Aktivnosti od 8.00 do 12.00 ure, cena 115 eur / 5 dni
Ker program poteka med 8.00 in 15.00, omogočamo varstvo od 7:00 in do 16:30. Cena 8€/dan.19

V času šolskih počitnic vas ekipa mladih, izkušenih in strokovnih učiteljev popelje v svet športa in zabave. Od jutra do poznega popoldneva se zvrstijo različne športne aktivnosti. Plavanje, tenis, trampolini, slackline, plezanje, badminton, atletika, športna gimnastika, plesne delavnice so aktivnosti med katerimi otroci lahko izbirajo v dopoldanskem času. Najbolj privlačni so triki v parku trampolinov.

SKAČI IN ZAPLAVAJ – šola plavanja in šola trikov v parku trampolinov sta dve dejavnosti, ki sta najbolj atraktivni, zato sta na našem urniku vsak dan. Od jutra do poznega popoldneva pa se zvrstijo še druge športne aktivnosti: akrobatika, tenis, slackline, bowling, rolanje, ….

Tematsko  obarvani popoldnevi se tedensko spreminjajo. Indijanci, gusarji, čarovniški triki, cirkuške vragolije, taborniki in kuharji so teme, ki so aktualne pri različnih starostnih skupinah. Pridružijo se nam že malčki od  4.leta dalje. Program je zanimiv  posebno  za osnovnošolce. Čas, ko so otroci v varnih rokah naših učiteljev je preživet zabavno in koristno. Po zaključenih počitnicah so otroci zadovoljni, prijetno utrujeni in polni novih znanj.  Otroci bodo deležni dnevno treh zdravih in raznolikih obrokov (zajtrk, kosilo, malica). Zadnji dan počitnic Migimalovci doživijo presenečenje, prejmejo praktične nagrade in diplome.

Ker nismo pozabili na moderne delavnike smo organizirali možnost varstva pred in po pričetku programa od 6.30 do 17.00 ure. Program poteka od 8.00 do 14.30 ure.

Otroke vodijo izkušeni animatorji pedagogi, športni pedagogi, licencirani učitelji in trenerji posameznih disciplin. Obišče pa jih čisto prava Migi Miška

Aktivnosti potekajo v Kranju na stadionu in okolici, ter v Ljubljani v športnem parku Savsko naselje.