E-PRIJAVNICA

Delovanje spletne prijavnice je testirano na posodobljenih verzijah treh najpogostejših spletnih brskalnikih (Firefox, Chrome in Edge). V primeru, da uporabljate kakšen drug vmesnik ali starejšo različico omenjenih, vam svetujem, da posodobite sistem.
V primeru, da vam okoliščine ne dovoljujejo administracije vašega računalnika, vas prosim, da relevantne podatke enostavno vpišete pod  opombe ali jih pošljete na info@migimal.si.

POLJA OZNAČENA Z (* ) SO OBVEZNA.

Spletna prijavnica ima informativni značaj. Z oddajo prijavnice vaše mesto še ni zagotovljeno, prav tako še niste zavezani za plačilo prijavnine.

Po prejetju prijavnice bo z vami stopil v stik vodja izbranega programa in vam dal nadaljnja navodila.

 

SPLOŠNI POGOJI:  Splošni pogoji poslovanja

OBVEŠČANJE (Uredba GDPR): V Migimalu vas sproti obveščamo o poteku programa v katerega ste vpisani, spremembah zaradi vremena, dodatnih navodilih… nekajkrat letno vas obvestimo o novih dogodkih in aktualnih programih. Če želite  biti obveščeni, v prijavnici izberite možnost “DA, ŽELIM BITI OBVEŠČEN“.

Soglasje lahko kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@migimal.si.
Izjava za neposredno trženje

Migimal se zavezuje, da bo vse dobljene osebne podatke o naročniku varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).

Vaša prijavnica je uspešno oddana.

V kratkem vam bomo posredoval nadaljnja navodila glede vaše udeležbe.

Hvala za vašo prijavo in želimo vam lep dan.

 

Ekipa Migimal

M: 041338131
E: info@gmail.com